DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Full text search

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Nem szeretném elviccelni a felszólalást, de kénytelen voltam megjegyezni talán a mai vitát oldva vagy a feszültségeket oldva, a Józsa képviselő úr által elmondottakra válaszolva, azt mondta, hogy Brüsszelt nem lehet megállítani, hiszen az egy város, és nem kell megállítani.
Egyébként igaza van, nem lehet megállítani, és ez talán a csípős válasz a propagandára is, de fel tudják használni egyébként propagandaoldalon is: a jelenlegi GPS-mérések, illetve GPS-vizsgálatok alapján a kéregmozgásoknál mérték azt, hogy milyen módon alakul kéregmozgásban Brüsszel és Magyarország távolsága. És egyébként körülbelül 2,5 milliméterrel közeledik évente Brüsszel Magyarország felé. (Derültség.)
Tehát a kormányzatnak - és nem elviccelve azt, hogy nem javasolni - esetleg Verne Gyulával kell egyeztetni azzal kapcsolatban, hogy hogy lehetne Brüsszelt úgy megállítani, hogy egyébként a természet folyamatainál fogva ne kerüljön közelebb hozzánk, és például tízezer év alatt ne 2 méterrel kerüljön Brüsszel közelebb Budapesthez. Talán ezen a módon még meg lehet állítani Brüsszelt, igaz, emberfeletti erőfeszítésekbe fog telni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť