IKOTITY ISTVÁN

Full text search

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Köszönöm. Tisztelt Miniszter Úr! Azt, hogy itt egy személyre szabott jogalkotás folyik, azt gondolom, magukon kívül mindenki látja. Tehát hozhatnám itt a példákat az elmúlt hetekből, akár a vörös csillag kapcsán, ahol nagyon hasonló helyzet állt elő. Azt gondolom, és ezzel nem vagyok egyedül, hogy itt is valami hasonlóról van szó. Elég csak megemlíteni, amit ön fölhozott, az államközi szerződések szükségességét. Nyilván látjuk, hogy az Andrássy Egyetem kapcsán, ahol ez megvan, talán pont ezért került bele ez.
Azt ön bizonyára tudja nálam sokkal jobban, hogy az Egyesült Államokban szövetségi államok szintjén nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel. És ha teszem azt, tényleg az lenne a szándékuk, hogy ezt teljesen tisztává tegyék, akkor miért nem találják meg azt a módját? Hiszen rendelkeznek mindenféle diplomáciai rendszerekkel, hogy ezt úgy tegyék meg, hogy ne az egész világ ugorjon erre hirtelen, rengeteg Nobel-díjas tudóssal és annyi minden mással. Erre válaszoljon, legyen szíves. (Fodor Gábor tapsol.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť