ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Kérem, kérem, ne kezdjék már mindjárt! Kérem szépen! Ne kezdjék már! Önöket is végighallgatta mindenki szépen, csöndben, legyenek szívesek ugyanezt megtenni! (Közbeszólás az MSZP soraiból: Mi az igazságot mondjuk, ő meg hazudik! - Folyamatos közbeszólások az MSZP soraiból.) Ha nem bírja ki idegekkel, akkor legyen szíves kivonulni a folyosóra! Minden egyes alkalommal ezt a cirkuszt kezdik. (Dr. Varga László: Elég lesz már, nem Fidesz-választmányon van!) Önök elmondhatják nyugodtan az ötperces hozzászólásukat, abban a pillanatban, mihelyt megadom a válasz lehetőségét az államtitkároknak, önök nekiállnak beóbégatni. (Folyamatos közbeszólások az MSZP soraiból.) Az önök véleménye ez, másoknak meg más a véleménye. Másoknak az a véleménye, hogy önök hazudnak, mégsem óbégatnak be folyamatosan. (Bangóné Borbély Ildikó: Ne használjon ilyen szavakat, elnök úr, mert méltatlan a Házhoz!)
Kérem államtitkár úr óráját az elejére visszaállítani, és kérem, kezdje újra a választ. (Gúr Nándor: Mi az, hogy óbégatni? Hogy beszélhet így a magyar parlament elnöke?)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť