SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm a választ, államtitkár úr. Szerintem Fazekas Sándort inkább hagyjuk most, ne emlegessük az ő GMO-ellenes harcát, az egy másik téma, hogy hogyan kuncsorog Amerikában közben ilyen kísérletekért. Beszéljünk arról, amiben állítólag egyetértünk. Nyilván nem hiszem el, amit mond, hogy nem tudtak róla, de tegyük fel, hogy elhiszem. Amit én tehetek, ezt a feljelentést megtettem.
Elmondom, ön mit tehet: a magyar állam képviseletében a Birtokpolitikai Tanács kezdeményezheti az eredeti állapot helyreállítását, mert a Nemzeti Földalapról szóló törvény rögzíti azt (Moraj a Fidesz soraiból.), hogy milyen célból és hogyan lehet értékesíteni azt a földet. Nyilvánvalóan rosszhiszeműségről van szó, hiszen ha nem kis és közepes családi gazdálkodó családi gazdaság kiépítése céljából vásárolta meg önöktől ezt a földet, hanem spekulatív céllal azért, hogy kivonja a termőföld-minősítésből, akkor rosszhiszeműen járt el, és önök eladóként kezdeményezhetik az eredeti állapot helyreállítását. Ön meg ezt teheti, ha igaz az, amit mond és tenni akar ennek érdekében. Köszönöm szépen. Nem fogadom el a választ. (Taps az LMP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť