Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Szórványos taps a kormányzó pártok soraiban, hiszen, államtitkár úr, ha ön nem ért valamit, az nem jelenti azt, hogy az ellentmondás. Én arról beszéltem, hogy ha egy állami hátterű bérlakásépítési program megnövelné a kínálati oldalt, tehát a kínálati oldalon lévő lakások számát, a kínálati szűkösség csökkenése mellett az árak mérséklődnének. Ha ön ezt nem érti, akkor vegyen fel egy olyan szakértőt, aki elmagyarázza önnek, ez ugyanis első szemeszter első órák tárgya. Egészen elképesztő, hogy nem fogja fel!
És azt is el kell hogy mondjuk: amikor saját tulajdonú lakásban szeretnek ön szerint a magyarok lakni, akkor ön nemes egyszerűséggel hazudik. A magyar fiatalok számára ugyanis az elérhető árú bérlakás is opció lenne, még a mobilitást is növelné, de önök egész egyszerűen nem képesek az albérleti piacon felmerülő, elképesztően kiugró folyamatokat kezelni, nem képesek egy bérlakásépítési programot létrehozni, miközben egy fiatalnak 20-25 évébe is kerülne az, hogy az önök által teremtett klímában és viszonyok között önálló otthonra tegyen szert. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Ne takarózzon tehát lakóparki lakásokkal, ne takarózzon nemzetközi statisztikákkal, mert édeskevés, amit művelnek! Nem fogadom el a válaszát. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť