GŐGÖS ZOLTÁN

Full text search

GŐGÖS ZOLTÁN
GŐGÖS ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm, államtitkár úr. A ’15-16-os év összehasonlítása azért sántít, mert ’15-ben nagyon-nagyon sok probléma volt a zöldítések indulásával, és ez okozta azt, hogy akkor alacsonyabb volt a kifizetés. Viszont azt szeretném még jelezni, hogy én kérdeztem egy írásbeli kérdésben, hogy az MVH-s létszámleépítésnek mi volt az indoka, és szerintem a zavart ez okozza alapvetően. Ön azt a választ adta, hogy minőségi cseréket fognak végrehajtani. Államtitkár úr, nem hiszem, hogy az minőségi csere, ha volt olyan kirendeltségük, ahol háromdiplomás mezőgazdasági gépészmérnök helyett óvodatitkár került abba a funkcióba. Azt gondolom, a hiba inkább innen adódik, hogy az a közel száz fő, aki elkerült a rendszerből, nyilván amikor az ellenőrzések és a végrehajtások vannak, hiányzik.
Én csak azt tudom mondani erre, hogy az rendben van, hogy vannak itt olyan határidők, amelyek jogilag tarthatók, de a termelők nem jelentkeznének a problémákkal, ha minden rendben lenne. Én arra biztatom önöket, hogy legyenek túl ezen a káoszon, mert úgy látom, most igazából kaotikus állapot van. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť