GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Hát, ezt a választ nyilván nem lehet elfogadni, mert egy része badarság, a másik része pedig igaztalan dolgokon alapul. Nézze, önök életpályamodell-ígéretek sokaságával jöttek már elő, ebből sok tekintetben semmit nem csináltak meg. Egyébként ehelyett kézbe kell forrást, pénzt, fizetést adni az embereknek, és azt az illetményt, amit megígérnek, odaadni, hogy a boltba bemenve vásárolni tudjanak az emberek. Öt-hat éven keresztül, mondhatjuk nyugodt lelkiismerettel, meglopták a legkisebb jövedelemmel bíró embereket, merthogy a minimálbér bruttóját emelték az egekig, a vásárlóerő-értéke meg kevesebb volt, mint az azt megelőző években.
(16.30)
Nem véletlen, hogy 600 ezer ember elhagyta ezt az országot, elüldözték ezeket az embereket ebből az országból. Ezeket az embereket nagyon nehéz visszahozni, hogy itthon majd produktumot termelők legyenek. Na, egy szó mint száz, nem a választás előtti esztendőben kell nyalókákat adni az emberek szájába. Fizetést kell adni nekik, olyat, aminek több a vásárlóértéke, mint a korábbi időszakban.
Államtitkár úr, kapaszkodjanak meg egy kicsit, ebben lépjenek előre! Elnök úr, köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť