DR. VEJKEY IMRE,

Full text search

DR. VEJKEY IMRE,
DR. VEJKEY IMRE, a Mentelmi bizottság elnöke: Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! A Jászberényi Járásbíróság az előtte 13.Bpk.969/2016. szám alatti ügyben 2. számú végzésével indítványozta Pócs János országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését rágalmazás vétsége miatt Vajda Attila magánvádas feljelentése alapján.
A feljelentés szerint Pócs János országgyűlési képviselő 2016. év szeptember 30. napján Jászkiséren a művelődési házban és az előtte levő közterületen állítólagosan azt hangoztatta, hogy a feljelentő börtöntöltelék, és azért jött Jászkisérre, hogy kirabolja a rendezvény megtartására összegyűlt embereket. (Zaj.)
A Mentelmi bizottság az ügyet a 2017. február 15-i ülésen megtárgyalta. A Mentelmi bizottság szavazása során nem kapott többséget a mentelmi jog (Zaj. - Az elnök csenget.) felfüggesztésére vonatkozó indítvány, ezért az a határozati javaslat született meg, hogy az Országgyűlés Pócs János országgyűlési képviselő mentelmi jogát az adott ügyben ne függessze fel. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Z. Kárpát Dániel közbeszól.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť