ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Nézze, frakcióvezető úr, én természetesen össze fogom hívni a Házbizottság ülését, méghozzá az interpellációs időszak végére, annak ellenére, hogy nem egészen értem, hogy miről beszél. (Szávay István: Pedig elég egyértelmű!) Semmi olyan nem hangzott el miniszterelnök úr válaszában, ami szó szerint ne hangzott volna el Vona Gábor úr felszólalásában.
De vitassuk meg! Ha önöknek Vona Gábor nemi identitásának a megtárgyalása politikai értelemben előnyös, akkor én nem leszek ennek akadálya. (Derültség és taps a kormánypártok soraiban. - Szilágyi György közbeszól.)
Én nem hallottam ilyet, képviselő úr. Tehát, ha üvöltözik, attól még nem változik a helyzet. Meg fogjuk nézni a jegyzőkönyvet, hogy szó szerint mi hangzott el, aztán megtárgyaljuk, aztán kiki vonja le a maga következtetését ebből. Az önök dolga eldönteni, hogy önöknek mi jó politikailag, én a házszabályhoz igyekszem ragaszkodni. Összehívom a Házbizottságot, ahogy önök kérték, aztán majd meglátjuk, hogy mi kerekedik ki ebből.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť