DR. POLT PÉTER

Full text search

DR. POLT PÉTER
DR. POLT PÉTER legfőbb ügyész: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Asszony! Az ön által említett ügyben több, egymástól független feljelentés történt annak idején. Az egyiket éppen az ön által említett polgármester úr tette meg. A feljelentéseket követően a NAV hosszan és lelkiismeretesen nyomozott. Egyébként ez egy igen bonyolult ügy volt, aminek az eredményeként a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség 2015. október 22-én, tehát már igen régen megvádolt hat személyt, és az ügy azóta is a szegedi bíróságon van tárgyalás alatt.
Kétségtelen az, hogy érkezett közben egy újabb feljelentés, már a bírósági szakban. A feljelentés közvetlenül kapcsolódik az ügy tárgyához, ezért az eljárási szabályok szerint az ügyészség ezt 2016 februárjában a bíróságnak megküldte az ügyirataihoz történő csatolás végett. Ez jelenleg is ott van.
Ami pedig azt a megjegyzést illeti, hogy szelektálna az ügyészség pártállás szerint akár a terheltek, akár pedig a tanúk között, nem állja meg a helyét sem ebben az ügyben, sem más ügyben. Egyébiránt az utólagos iratvizsgálatból az is kiderül, hogy több különböző pártállású személy van, akár a terheltek, akár pedig az ügyben szereplő tanúk között. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť