DR. POLT PÉTER

Full text search

DR. POLT PÉTER
DR. POLT PÉTER legfőbb ügyész: Csak a komoly felvetésekre kívánnék válaszolni. (Dr. Rétvári Bence: Akkor le is ülhetsz. - Dr. Varga László: Halálos komolyságú volt! Le kell mondani!) Megint csak ismételnem kell magamat. Ha ön valaha is tanulmányozta volna ennek az ügynek az iratait, akkor látnia kellett volna, hogy kiket hallgatott meg az ügyészség tanúként. Még egyszer mondom, több pártból olyan személyeket, akiknek tudomásuk volt az ügyről, és ugyanúgy a terheltek, majd a vádlottak között is van akkori politikus. Úgyhogy ez már önmagában megcáfolja az ön feltett kérdését és arra adott önhatalmú válaszát is.
Az ügyben egyébként valóban hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt folyik az eljárás. Akik vádirati bizonyossággal elkövetnek valami bűncselekményt, azok mind a bíróság előtt állnak. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť