A

Full text search

A
A kormánytisztviselők körében az illetmények növelésére az állami tisztviselői életpálya bevezetésével, annak részeként kerül sor. Tisztelettel jelzem a képviselőtársaknak, hogy a fentiek és sok minden más együttes hatásaként, a béremelések hatásaként a minimálbéremelés és a garantált bérminimum emeléseképpen a közszférában dolgozók reálkeresete átlagosan 25 százalékkal nőtt a 2010 és 2016 közötti hat évben, szemben a 2002-2010 közötti nyolc év alatt megvalósult 7,7 százalékos reálnövekedéssel.
Ha az a kérdés, hogy a bér, amit kapnak a közszférában dolgozók, elég-e vagy magas-e, azt mondjuk, hogy nem elég és nem magas, ez nem kérdés számunkra sem, de mindent a költségvetés és az ország teherbíró képességéhez kell viszonyítani, ezért kérem mindannyiukat vérmérsékletüknek a csillapítására. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť