GELENCSÉR ATTILA

Full text search

GELENCSÉR ATTILA
GELENCSÉR ATTILA (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Hasonló tapasztalatokról tudok én is beszámolni a választókörzetemből, Kaposvárról, ahol hasonló élénkülés tapasztalható. A munkahelyek helyzete úgy alakult, hogy ma már 4 százalék alatti a munkanélküliség, amihez jelentősen hozzájárult a turizmus. Az önkormányzat turizmusból származó bevételei növekednek, most már ismerjük a város költségvetését. Számos kis- és közepes vállalkozó, ahogy ön is elmondta, ebből a szektorból keresi meg a mindennapi kenyerére valót.
Úgyhogy úgy érzem én is, ez a koncentrált figyelem, amiről az interpellációmban beszéltem, és amire ön volt kedves a válaszában is kitérni, amit a turizmus kapott a kormánytól az elmúlt időszakban, megérte, mifelénk is meghozta a gyümölcsét. Természetesen a válaszát elfogadom. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť