SCHMUCK ERZSÉBET

Full text search

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): Nem tudom elfogadni a választ. Államtitkár úr, itt gyakorlatilag egy rosszul végrehajtott minimálbéremelésről és béremelésről van szó. Az LMP már néhány éve mondja, hogy alacsonyak, rosszak a bérek, általános béremelésre van szükség. Önök úgy emelik a minimálbért és a garantált bérminimumot, hogy egyszerűen tönkre fogják tenni a hazai kis- és középvállalkozásokat. Gyakorlatilag nemcsak a társadalmat szakítják szét, hanem szétszakították a gazdaságot is, egyre kevesebb multira és egyre több nagyon komoly nehézségekkel küszködő kis- és középvállalkozásra. A kis- és középvállalkozók a második szakaszát a minimálbéremelésnek már nem fogják tudni kigazdálkodni, trükközni fognak, önök arra kényszerítik őket, hogy trükközzenek; trükközzenek azzal, hogy más munkakörbe sorolják be az embereket.
(14.40)
Kis- és középvállalkozó mondta példaként azt is, hogy egy teljes komplett kisüzemnél a szakmunkásokat átminősítették, vagy heti egy munkaórában dolgoztatnak embereket. Ez így nem lesz jó, ezen változtatni kell, és általános béremelést kell megvalósítani!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť