SZÁSZFALVI LÁSZLÓ

Full text search

SZÁSZFALVI LÁSZLÓ
SZÁSZFALVI LÁSZLÓ (KDNP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Asszony! A Fidesz-KDNP-kormány célja az, hogy Magyarország családbarát ország legyen. Ezért is döntött a kormány számtalan olyan irányban az elmúlt években, amelyek segítették a családjainkat. Azt hiszem, igazából véve egy kormányról az az igazi bizonyítvány, hogy a költségvetésben milyen előterjesztést tesz a kormányzat. Azt gondolom, amikor a költségvetési javaslatot látjuk, akkor azt láthatjuk, hogy valóban, a kormány ígérete szerint, ahogyan a családokat, a magyar családokat eddig is segítette, a következő esztendőben is úgy segíti, hogy egy lépést előre tehetnek.
Öröm számunkra tehát, hogy a kormány költségvetési politikájában a családok, a családtámogatás prioritást jelent, ezért természetesen elfogadom államtitkár asszony megtisztelő válaszát. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť