NAGY MÁRTON ISTVÁN,

Full text search

NAGY MÁRTON ISTVÁN,
NAGY MÁRTON ISTVÁN, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke: Hát, kérem szépen, a legfőbb ügyész gyerekei ilyen alapon nem kaphatnának állást Magyarországon, mert az ügyészség mindenhol illetékes. Akkor ezek szerint az országon kívül kéne dolgozniuk. Azt gondolom, ez nem normális.
A másik dolog, hogy önöknek is van családjuk, önöknek is van gyerekük. Önök országgyűlési képviselők, önök az országért felelősek, ennyi erővel akkor az önök gyerekei sem dolgozhatnának adott esetben az országban.
(16.40)
Ha ne adj’ isten, itt vagyunk, én ezt nem értem, hogy van egy huszonéves pályakezdő, aki jogi állásra akar menni, ő döntött arról, hogy ő arra megy, miért ne kezdhetné egy olyan intézményben, aminek a szakmai reputációja megfelelő, én is a Nemzeti Bankban kezdtem 15 évvel ezelőtt (Közbeszólások az MSZP soraiból.), és azért választottam ezt, mert jó a reputációja.
Tehát én annyit kérek, hogy tartsuk tiszteletben egy fiatal pályakezdőnek a választását, és a munkájához meg sok sikert kívánjunk - jó? (Derültség az LMP soraiban.) Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Közbeszólások az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť