DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Jó, mondom, ami belefér abba az egy percbe. (Maga elé, a földre teszi a táblát.) Tisztelt Miniszter Úr! Itt látható ez a rahedli adóforint, több mint 4 milliárd forintot önök eltapsoltak kormányon. Nekem ne álljon föl és mondja azt, hogy mossa kezeit, mert nem tehet róla, hogy a kormány mit csinál! A korrup… - majdnem azt mondtam, hogy korrupcióinfón, de a kormányinfón ön áll, és mondja a kérdésekre a választ. Most miért menekül el a válaszadás elől? Andy Vajnától Széles Gáborig mindenki itt gazdagodik az adófizetők pénzén, ön is felveszi a fizetését, bejön ide a munkahelyére, és utána nem mondja meg, hogy mi értelme van ezeknek? Akkor válaszoljon saját kútfőből!
Ha van egy beruházás, amiről senkit meg nem kérdeznek, hogy mire jó, és van egy csomó oligarcha, aki a kormány háta mögött éppen az adófizetők pénzét zabálja, akkor mit mond erre egy magyar miniszter, mi értelme van ezeket az oligarchákat etetni, ha úgyse érdekli önöket, hogy a magyar emberek mit gondolnak a paksi beruházásról? Vagy legyen bátor, és mondja azt, hogy népszavazást Paks II.-ről! Válasszon: vagy válaszoljon, vagy mondja azt, hogy népszavazás Paks II.-ről! (Taps az LMP és a Jobbik mögött helyet foglaló függetlenek soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť