ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Ha jól értem, amit képviselőtársam mondott, akkor itt valójában egy támadásról beszélünk, amelyet ön indított a nemzeti konzultáció ellen - ez nem szokatlan. (Gúr Nándor: Nem jól értette…) Hozzászoktunk ahhoz, hogy a Szocialista Párt a nemzeti konzultációt, bármiről is legyen szó, mindig megtámadja. A nemzeti konzultáció adatvédelmi szempontból biztonságos, az emberek ezt pontosan tudják is, ezért több mint 1 millió ember vissza is küldte a kérdőívet. (Bangóné Borbély Ildikó: Senki nem tudja leellenőrizni, hogy ez így van.) Ezt mi bizonyítéknak tekintjük, a bizalom bizonyítékának. (Folyamatos zaj. - Bangóné Borbély Ildikó: Senki nem tudja leellenőrizni, amit mondasz.)
Ami pedig a külföldi és a szovjet érdekeket illeti, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, azt tudom mondani, hogy erről az önök pártja sokat mesélhet nekünk. Az önök pártja végül is hosszú évtizedeken keresztül mást sem tett, mint szovjet érdekeket szolgált ki. (Dr. Rétvári Bence: Így van.) Utána kiszolgáltatták az országot az IMF-nek, és Lendvai Ildikó pedig legutóbb azt mondta, hogy önök Soros György oldalán állnak. Gratulálunk! (Taps és derültség a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť