SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm szépen. Pedig néha hasznos lenne, ahogy a kormány tagjait meg Matolcsy urat elnézem, ha mégiscsak pszichiáter lenne. (Derültség.) Tehát ez időnként hasznos lenne, de többször emlegette ma már, hogy 12 évet eltöltött kormányzó párt vezetőjeként, 16 évet ellenzékiként. Mi történt ezalatt önnel? Azt kérdeztem konkrétan, hogy ez már a polgári Magyarország-e. Ez egy világos kérdés. Arra vagyok kíváncsi, hogy mi történt. Mert úgy látom, hogy ön nemrégen valami fiatal, lelkes csapatot azzal vádolt, hogy álomgyilkos.
Én meg úgy látom, hogy ön az álomgyilkos, mert egy rendszerváltás ígéretének az álmát gyilkolta meg, a polgári Magyarország álmát gyilkolta meg. Nem jött el az a rendszerváltáskor álmodott Magyarország, amiről annak idején úgy tűnt, hogy önök többen álmodnak.
Az a kérdés, hogy ez volt-e az elképzelés, hogy ilyen lesz az ország. Erre vártam volna választ, de úgy látom, hogy ez nehezen megy, hogy megválaszolja. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť