HORVÁTH IMRE

Full text search

HORVÁTH IMRE
HORVÁTH IMRE (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Államtitkár úr, én azzal kezdtem a kérdésemet, hogy Magyarország erősödik, jobban teljesít. Önök hetedik éve kormányoznak, nem pozitív irányban tettek dolgokat, hanem szigorítottak. Nincs idő elmondani, hogy milyen szigorításokat hoztak. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Mit vettek el?) Például elvették a rokkantnyugdíjasok utazási kedvezményét, és sorolhatnék legalább 15 olyan szempontot, elvették a korkedvezményt, s a többi, s a többi. (Dr. Rétvári Bence: Szűcs Erika!) Ez egy nagyon lényeges kérdés. Másként értelmezik a fogyasztói kosár, illetve az infláció viszonyát, vagy mondjam azt, hogy kiosztottak Amerikában, az Egyesült Államokban Erzsébet-utalványt, körülbelül 300 millió forintot égettek el, amit az ottani nyugdíjasok nem tudnak felhasználni.
Kérdezem államtitkár urat még egyszer: miért sanyargatja a kormány a kisnyugdíjasokat? Miért nem törődnek az idős, beteg emberekkel? Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť