PINTÉR TAMÁS

Full text search

PINTÉR TAMÁS
PINTÉR TAMÁS (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Szeretnék ráerősíteni a képviselőtársam által elmondottakra. Bár tudom azt, hogy önök, fideszes képviselők meg-lehető-sen fáznak a javaslatunktól, hiszen az elmúlt években azon dolgoztak, hogy törvényesítsék a korrupciót, a mi javaslatunk pedig arról szól, hogy legmagasabb törvényi szinten is eltöröljük ezeket a korrupciós eseteket. Most pedig azzal kapcsolatosan négy érvet szeretnék fölhozni, hogy mégiscsak támogassák javaslatunkat, és mégis meg szeretném győzni önöket, hogy ez ellen a korrupció ellen lépjenek fel önök is. Önök az elmúlt években is joggal mondták azt, hogy a Medgyessy-, a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány volt a legkorruptabb kormány az elmúlt években - azok voltak. Nos, ha nem szeretnék, hogy többet ilyen szintű korrupció előfordulhasson, akkor kérem, támogassák javaslatunkat. Ez egészen egyszerűen ilyen egyszerű. De elmondták az elmúlt hónapokban a 4-es metróról azt is, hogy a világ, illetve az évszázad legnagyobb korrupciós botrányával állunk szemben. Amennyiben önök nem szeretnék, hogy még egyszer előforduljon ilyen korrupciós eset, nagyon egyszerű, támogassák javaslatunkat.
De a kereszténydemokrata képviselőtársaimhoz fordulok, és ha önök is a legfontosabb komolyan veendő prédikációnak tartják a „ne lopj!” parancs-szót, akkor támogassák a javaslatunkat - ilyen egyszerű.
(17.20)
Egyébként pedig, amit Rogán Antal is elmondott, hogy nem lopott közpénzt, akkor bizonyíthatják most, hogyha támogatják a javaslatunkat. Ilyen egyszerű.
De ilyen egyszerű, hogy ha valaki most nem támogatja ezt a javaslatunkat, az akkor a lopásra szavaz. Aki támogatja, az pedig az antikorrupcióra, a tisztaságra szavaz. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť