GYÖNGYÖSI MÁRTON

Full text search

GYÖNGYÖSI MÁRTON
GYÖNGYÖSI MÁRTON (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Úr! Az ön válaszát több okból sem lehet elfogadni. Először is ön súlyosan téved akkor, amikor azt mondja, hogy a magyar letelepedési-állam-kötvény-programhoz hasonló működik még az Európai Unióban. Ilyen nem működik. Igen, vannak olyan országok, ahol működtetnek ilyen programokat, mint például Angliában, mint például még nagyon sok más nyugat-európai országban, de mindenhol konkrét befektetésekhez, munkahelyteremtő beruházásokhoz kötött az államkötvény megszerzése és a letelepedési engedélynek a megszerzése. Nem úgy, mint Magyarországon, ahol semmilyen feltétel, semmilyen megkötés nincs a jelenlegi rendszerben.
Mint ahogy az is egészen elképesztő, hogy ön erre az eljárásra hivatkozik, ami itt, ebben a parlamentben történt, hogy Rogán Antal által jegyzett törvényt ide behoznak, a kétharmad megszavazza, majd az őáltala felügyelt bizottság dönt arról, hogy ki kaphat forgalmazási jogokat. Ez szégyen és egy teljes kutyakomédia, amit itt önök lezavartak. Nem beszélve arról a nemzetbiztonsági kockázatról, amelyet ez a program jelent.
Hiszen ön is tudja, államtitkár úr, hogy hány bűnöző jött be ebbe az országba. Ghaith Pharaont szeretném csak említeni, aki egy nemzetközi terrorszervezeteket szponzoráló terrorista, és az önök, nem tudom én, hányas biztonsági hálóján úgy ment át, mint kés a vajon. Nem tudom elfogadni a válaszát. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť