TÖRŐ GÁBOR

Full text search

TÖRŐ GÁBOR
TÖRŐ GÁBOR (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Soha nem gondoltam volna, hogy a jövedéki adó tárgyalásánál a kilakoltatásról fogunk beszélni. Meg tudom érteni sokszor miniszterhelyettes urat, hogy verejték van a homlokán, amikor ezt végig kell hallgatnia. (Z. Kárpát Dániel többször közbeszól.)
Választókerületemben van egy ilyen cég, amelyik alkoholos meggyel foglalkozik. Ennek árbevétele éves szinten 1 milliárd forint, annak a 90 százaléka exportból tevődik össze. Egyébként azt tudom mondani, hogy Magyarországon nagyon sok ilyen cég van, és a családi vállalkozások gerincét adják ezek a cégek. Ez mintegy 40-60 embert foglalkoztat egy évben állandóan, illetve idényben 120 embert. Meggyőződésem, hogy egy munkahely elvesztése is súlyos veszteség a társadalomnak, e törvénymódosítással tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ez az egy se történjen meg.
Javaslom a törvénymódosítás támogatását és elfogadását. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť