CSÁRDI ANTAL

Full text search

CSÁRDI ANTAL
CSÁRDI ANTAL (LMP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Egy probléma van: ha ez igaz lenne, államtitkár úr, akkor önök elhozták volna ezeket az alternatív javaslatokat, és ennek fényében döntöttek volna a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának a megszüntetéséről. De önök nem ezt tették. Önök egyszerűen csak megvontak egy támogatást azoktól a magyar emberektől, akik ma nem tudnak százezreket eltenni a hónap végén. Azoktól az emberektől és azoktól a honfitársainktól vontak meg támogatást, akik 10-20 ezer forintos összegekben tudnak megtakarítani. Önök tönkretették az öngondoskodásnak gyakorlatilag az utolsó hatékony lehetőségét, ellehetetlenítették a hitel önrészének a kisemberek számára elérhető módját, és ellehetetlenítették a lakásfelújításnak egy hatékony forrásteremtő képességét.
Tisztelettel azt tudom mondani, hogy amennyiben az ön állítása igaz lenne, akkor azokat az alternatív javaslatokat megtehették volna, de nem tették. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť