GULYÁS GERGELY, a

Full text search

GULYÁS GERGELY, a
GULYÁS GERGELY, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselő Úr! Az a kérésem, azzal, hogy minősítse a kibővített, illetve kibővítendő CSOK-programot, legalább várja meg annak ismertetését. Én értem azt, hogy a lakás-takarékpénztárakat lehet ugyan siratni, de egyrészt aki kötött korábban ilyet, az természetesen továbbra is a felmenő rendszerben ennek a hasznait élvezheti, másrészt meg arra, hogy ennek a hasznai az állampolgárokon kívül kihez vándoroltak, elegendő adat az, hogy ha az állami támogatást levonjuk a lakás-takarékpénztári befizetésekből, akkor a hozamok negatívak voltak. Ez elég sokatmondó adat.
Végül pedig én értem, hogy ön a devizahiteleket kritizálja - tegyük ezt együtt, ebben is egyetértünk -, de egyébként a devizahiteleket azok tették általánossá, széles körűvé Magyarországon, akiknek a támogatásával ön az Országgyűlésbe jutott. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť