NÉMETH SZILÁRD ISTVÁN

Full text search

NÉMETH SZILÁRD ISTVÁN
NÉMETH SZILÁRD ISTVÁN honvédelmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Mit tett Demeter Márta? Még egyszer: a Honvédelmi Minisztérium biztosította neki azt a jogát, ami a képviselőséghez kötődik, hogy olyan adatokat ismerjen meg, ami egyébként nem nyilvános, nem mindenki számára megismerhető. Ő ezeket az adatokat, amelyek nem nyilvánosak a honvédelmi törvény 38. § (7) bekezdése alapján, nyilvánosságra hozta, sőt meg is hamisította.
Kérdezem én a hőbörgő ellenzéki képviselőket: azon túl, hogy ennek a nemzetbiztonsági kockázatát át kéne érezniük, elképzelhető az a világon valahol, akár itt, Budapesten is, hogy beballag valaki valamelyik légitársasághoz, elkéri az utaslistát, oda se adják természetesen, majd az utaslistát mégis megkapja, majd az adatokat nyilvánosságra hozza, utána bárki őt mentegetni tudja a magyar bíróság vagy bárki előtt?!
(14.40)
Előfordulhat ez? Nem fordulhat elő! A Magyar Honvédségnél pedig eminensen nem lehet ilyet megtenni, és főleg nem a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöki posztjából, a szakbizottság azon posztjából, ahol ő minden adathoz, minden érzékeny (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) honvédelmi adathoz bármikor hozzájuthat.
Demeter Mártának mennie kell, még akkor is, ha azt mondja, hogy hazugság. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť