NACSA LŐRINC

Full text search

NACSA LŐRINC
NACSA LŐRINC (KDNP): Ki se használom a két percet, elnök úr, köszönöm, ezen ne múljon, gyorsan befejezem. Azért Ungvár, Beregszász, Kolozsvár vagy Csíkszereda vonatkozásában, tisztelt képviselőtársam, baráti országokról beszélni, képviselő úr, eltelt 30 év - jöjjön el velünk Erdélybe, és nézze meg, hogy mi történik ott!
Azért az, hogy megint a DK-s képviselők aggódnak a határon túli magyarokért, amikor - mint mondom - legutoljára a múlt héten keltettek gyűlöletet és hangulatot ellenük, és legutóbb a múlt héten mondták azt, hogy vonjuk meg tőlük a szavazati jogot - Vadai Ágnes képviselőtársa volt. Tehát ő volt az, az ön frakciótársa, és Gyurcsány Ferenc vezetésével 2004. december 5-től szép ez a pálya, ez a pályaív, de abba kellene hagyni a feszültségkeltést a határon túli magyarok ellen. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť