DÖMÖTÖR CSABA,

Full text search

DÖMÖTÖR CSABA,
DÖMÖTÖR CSABA, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára: És az sem véletlen, hogy ezekben a napokban, éppen ezek következményeként kizárásokról, szakadásokról és feszült kongresszusról szólnak a jobbikos hírek. És engedje meg, hogy egy dolgot itt felhozzak! Mégis minősítő körülmény az, hogy Vona Gábor, aki ezt az egészet összehozta önöknek, lelécelt, nem vállalja a felelősséget, és megpróbálja rátolni önökre, annak minden pénzügyi, morális és jogi következményével együtt. Önöknek valószínűleg erről, ha a kamerák ki vannak kapcsolva, ugyanúgy megvan a véleményük.
Engedjék meg, hogy elmondjam még azt, hogy ebből a helyzetből van kiút, mégpedig az, ha újra az ország érdekeit tartják szem előtt. Olyan időszakban vagyunk, amikor erre minden lehetőségük meglesz, szeretnék ennyiben is reagálni arra, amit ön elmondott. Mert minden olyan képviselőre, minden olyan politikai pártra szükség van, amelyik az ország biztonságát, a szuverenitás védelmét és ezzel összefüggésben az ország további gyarapodását tűzi a zászlajára. Egy ilyen politikához egyébként az is kell, hogy a pártjuk is független legyen, mert ebben az időszakban azért ez még nem biztosított. (Az elnök csenget.) Így hát csakis önökön múlik, hogy a nemzeti utat választják-e - a lehetőség adott.
Kívánjuk, hogy legyen erejük a megújuláshoz, és azt is kívánjuk, hogy mindez ne a baloldalon történjen meg. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť