Döntések előterjesztések bizottsági megtárgyalásról és döntéshozataláról

Full text search

Döntések előterjesztések bizottsági megtárgyalásról és döntéshozataláról
Tisztelt Országgyűlés! Házbizottsági egyetértés hiányában, az elnöki jogkörben előterjesztett indítvány alapján most előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Igazságügyi bizottságot „A Nemzeti Választási Iroda elnökének beszámolója az Európai Parlament tagjainak 2019. május 26-án megtartott választásával kapcsolatos állami feladatok megszervezéséről és lebonyolításáról” című, B/8393. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt bizottságot 122 igen szavazattal, 42 nem ellenében, 5 tartózkodás mellett a határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Igazságügyi bizottságot „A Nemzeti Választási Iroda elnökének beszámolója a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2019. október 13-án megtartott választásával kapcsolatos állami feladatok megszervezéséről és lebonyolításáról” című, B/8394. sorszámú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt bizottságot 123 igen szavazattal, 41 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett a határozathozatalra felkérte.
(11.30)
Tisztelt Országgyűlés! Most a bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslatok vitáira kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť