ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Azt én megértem, hogy a számokkal adódnak nehézségek, de hogy a jogi kategóriákkal is, az egy képviselő esetében kevéssé menthető. (Szabó Timea: Jaj!) Összekeverni pénzügyi támogatást közbeszerzéssel, megbízásokkal, iskolázatlanságra, politikai iskolázatlanságra utal, ezek különböző dolgok.
Egyébként szívesen válaszolok konkrétan is (Szabó Timea közbeszól.), konkrétan is szívesen válaszolok az ön kérdésére, ha egyszer föltenné. Én kaptam egy kérdést öntől a mai napon, ezt ön adta le nekem. A kérdés a következő volt: Szabó Timea, Tordai Bence a miniszterelnöknek: „Mi folyik itt?” Ez volt a kérdés. (Közbeszólások a Párbeszéd soraiból.) Ha segítene legközelebb, hogy konkrétan mire kíváncsi, akkor szívesen adok önnek választ. (Közbeszólások a Párbeszéd soraiból, köztük Szabó Timea: Ja, akkor most nem válaszol.)
Köszönöm szépen a figyelmét. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť