SZABÓ TIMEA

Full text search

SZABÓ TIMEA
SZABÓ TIMEA (Párbeszéd): Miniszterelnök úr, egyszer adjon egyenes választ egy azonnali kérdésre! Felvette Mészáros Lőrinc az állami bértámogatást, vagy nem vette föl az állami bértámogatást? Igenis, 330 ezer regisztrált munkanélküli van, ön elfelejtette befejezni vagy elmondani a mondat második felét, amit szintén hozzátettem, hogy annyian vesztették el, vagy csökkent a fizetésük, vagy kényszerültek fizetés nélküli szabadságra. Sajnos félmillió ember nagyon rosszul járt ebben az országban, miközben Mészáros Lőrincék 187 milliárd forintot kaptak a járvány alatt összességében különböző megbízásokban. Ehhez képest, a 187 milliárd forinthoz képest… (Közbeszólások a kormánypárti sorokból.) Nemcsak a Kisfaludy-programról beszélek, hanem mindenféle kamu-vasútfejlesztésekről is, összességében 187 milliárd forintot kapott Mészáros Lőrinc, és 200 milliárd forint összességében az önök bértámogatási programja.
200 milliárd forint több százezer embernek, és 187 milliárd forint egyetlen embernek. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Ön szerint ez igazságos, miniszterelnök úr? (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť