FARKAS GERGELY

Full text search

FARKAS GERGELY
FARKAS GERGELY (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Államtitkár Úr! Válaszának első felében a munkaalapú társadalomra utalt, amely normál időszakban támogatható is, és mi is ennek a pártján vagyunk. Ugyanakkor most nem normál időszakról beszélünk. Tehát amikor arról van szó, hogy egy honfitársunknak be kell fizetnie a számlákat vagy ki kell fizetnie az albérleti díját, akkor nem lehet azt mondani, hogy hátha sikerül majd új munkahelyeket teremteni, és akkor néhány hónap múlva lesz jövedelme, ugyanis neki most kell ezeket befizetni.
De próbálok pozitív lenni. Ön említette, hogy gondolkodnak ezen. Ugyanakkor itt pedig az időtényezőre kell felhívnom a figyelmet. Mint elmondtam, ezeket a számlákat, ezeket a bérleti díjakat most kell kifizetni. Nagyon jó, hogy önök gondolkodnak, csak kérem, hogy egy kicsit gyorsabban gondolkodjanak. S hadd ajánljak a figyelmébe egy példát, Spanyolországban van már létező példa erre: létrehoztak egy alapot, amelynek az a célja, hogy megsegítse az albérletben élőket.
Természetesen be kell mutatni igazolásokat a jövedelemkiesésről, a bérleti viszonyról, de ott már meglépték ezt. Spanyolországban ezt már több hete meg tudták lépni, kérem, hogy önök se késlekedjenek tovább. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť