SCHANDA TAMÁS JÁNOS

Full text search

SCHANDA TAMÁS JÁNOS
SCHANDA TAMÁS JÁNOS innovációs és technológiai minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Először is a képességeim túlbecslése, hogy akár a miniszterem, akár bárki más gondolatait ki tudjam találni. Ha a kérdés arra vonatkozott, hogy mit gondol erről az innovációs és technológiáért felelős miniszter, akkor engedje meg, hogy erre azt mondjam, hogy én erre nem tudok válaszolni, arra viszont igen, amit a kérdésében megfogalmazott, és talán ez is a fontosabb.
Azt gondoljuk, hogy azért is szükség van a munkahelyek megvédésére és a vírus által elpusztított munkahelyek helyettesítésére, új munkahelyek létrehozására, hogy az embereknek, a magyar dolgozóknak, a magyar családoknak az életükhöz, akár a lakhatásukhoz szükséges költségeket finanszírozni tudják. Ezért is tartom azt különösen fontosnak, hogy a Jobbik és a többi ellenzéki párt ne akadályozza, hanem segítse a kormány munkáját, amiben a munkahelyteremtéshez és a munkahelyek megvédéséhez szükséges intézkedéseket próbáljuk a lehető leghatékonyabban megvalósítani.
Tisztelt képviselő úr, valóban fontos kérdés az, amit felvetett, foglalkozunk is azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehet a bérleti viszonyokat és ezeket a jogi helyzeteket kezelni, olyan módon kezelni, hogy az a lehető legjobb legyen minden ebben szereplő fél számára. Ahogy ön is említette, itt valóban kettőn áll a vásár, hiszen egyfelől a bérbeadó, másfelől pedig a bérbevevő számára is olyan megoldást kell találnunk, amely mindkettejük számára elfogadható és méltányos.
Tisztelt Képviselő Úr! Ennek a megoldásnak a megtalálása nem egyszerű, ráadásul nem is feltétlenül mindenki számára azonos megoldásra van szükség. Köszönöm megtisztelő figyelmét. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť