Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Egy kegyelmi pillanatban vagyunk, hiszen ez a vita biztos, hogy nem fog órákat elvinni az életünkből, hogy aztán parttalan érvelést követően sehova ne lyukadjunk ki.
Egy dologra szeretném az államtitkár úr figyelmét felhívni még a válaszadás előtt. Évek óta felmerül itt közöttünk egy sajnálatos jelenség: a költségvetés benyújtásakor a Jobbik frakciója benyújt egy módosítót, miszerint a Fogyasztóvédelmi Hatóság és általában széles értelemben véve a fogyasztóvédelmi rendszer költségvetési támogatását legalább duplázzuk meg a korábbihoz képest, hogy eszközrendszer, saját laborhálózat szélesítése, minden olyan vívmány lehetségessé váljon, amely ezt a munkát megkönnyíti, és nyilván itt a személyi állományt illető fejlesztések - legyen szó a bértömeg növeléséről és bármely egyéb lehetőségről - rendelkezésre álljanak, és ez a módosító javaslatunk minden évben elhasal, amellett, hogy az előirányzatban szereplő, fogyasztóvédelemre költött összeg és pénztömeg mennyisége nem változik a költségvetési vita végére.
Az az egy tiszteletteljes kérésem van, hogy ebben az évben egy olyan költségvetési tervezetet nyújtsanak be - most már nagyjából tudjuk, mikor fog ez bejönni -, ahol ez az összeg tisztességes mértékű, elégséges minden feladatra, és nekünk nem kell ezt a módosítót benyújtanunk. Egészen biztos, hogy bár a költségvetés egészével kapcsolatban nem tudom ígérni, hogy támogatni fogjuk, de ha erre a területre több pénz, több forrás jut, az egész biztos, hogy elképesztően pozitív hozadékkal bír mindannyiunkra nézve. Köszönöm a figyelmet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť