VARJU LÁSZLÓ

Full text search

VARJU LÁSZLÓ
VARJU LÁSZLÓ (DK): Köszönöm szépen, elnök úr. Ebben a költségvetésben önök szerint is van 1500 milliárd forint átcsoportosítható forint, de nem számolják bele az önök által kommunikációra szánt 150 milliárd forintot, de nem tartozik bele az Unió által erre átcsoportosíthatóvá tett 2000 milliárd forint sem, pedig így önök csak félmunkát végeztek. Nem mondhatok mást önöknek: önöknek nem fontosak a magyar családok, önöknek nem fontosak a kisvállalkozások, hanem ragaszkodnak a haveri kapitalizmus keretében épített gazdasághoz. Pedig most kellene megmenteni az embereket, és erre kell felhasználni minden forrást, ami csak van.
Amit önök tesznek, az nem kezeli a munka nélkül maradt növekvő tömegek gondját, elbocsátással fenyegetett százezreket tartanak reménytelenségben, okozzák ezt, gyerekekkel otthon maradt szülők, kisvállalkozások problémáit önök egyáltalán nem akarják kezelni. Köszönöm szépen. (Taps a Párbeszéd soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť