Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Miniszter úr, ne haragudjon, de méltatlan ez a válasz egy katasztrófahelyzethez képest. Ön tisztában van azzal, hogy milyen csomagot dolgoztak ki. Ezek szerint nem árulja el ennek bizonyos részleteit, ellenzéki képviselőkkel nem hajlandó erről beszélgetni, konfrontálódni, majd az illetékes miniszter valamikor bejelenti ezeket. Akkor miért tartjuk most az azonnali kérdések óráját? (Dr. Rétvári Bence: Miért nem címezted Palkovics miniszter úrnak a kérdéseidet?) Egészen elképesztő, miniszter úr! Vészhelyzet van, naponta emberek ezrei veszítik el a munkahelyüket. Önnek kutya kötelessége érdemben, részletekbe menő módon erről kommunikálni, tárgyalni.
Mehetnék tovább, hogy a katások egész csoportját illetően miért nem foganatosítanak kedvezményeket, mehetnénk tovább, hogy a végrehajtói letiltások miért sújtják még mindig a kisnyugdíjakat és a legkisebb jövedelmeket is, de nem akarom önt méltatlan helyzetbe hozni. Amivel kapcsolatban a személyes véleménye érdekelne, az az, hogy a 80 százalékos bérgaranciát tudják-e vállalni, közel áll-e önhöz ez a gondolatvilág, vagy sem. Ne tegye meg a magyar parlamentarizmus intézményével sem, hogy tisztában van bizonyos döntésekkel, adatokkal, de egész egyszerűen titkolózik, és nem hajlandó konkrétumokba bocsátkozni ez ügyben!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť