SZÁSZFALVI LÁSZLÓ

Full text search

SZÁSZFALVI LÁSZLÓ
SZÁSZFALVI LÁSZLÓ (KDNP): Nagyon szépen köszönöm, elnök úr, a lehetőséget. Csak azért, mert nem tudtam befejezni a reagálásokat, nagyon röviden szólnék. Sebián-Petrovszki képviselőtársam kérdezte, hogy miért nem a járvánnyal foglalkozunk. Ez sajnos a sapka esete: ha a járvánnyal foglalkozunk - tegnap egész nap arról szólt a parlament -, ha a járvánnyal szembeni védekezésről beszélünk, ha a járvány elleni védekezés érdekében felállított járványalapról, ha a gazdaságvédelmi csomagról beszélünk, az a baj, ha normál menetrendben tárgyal a parlament bizonyos törvényjavaslatokat, akkor meg az a baj. Tehát önökön sajnos egyáltalán nem lehet kiigazodni.
Ingatlanátadás: azt kérem, hogy ne aggódjanak a magyar állam vagyona tekintetében, mert ezt csak önök herdálták el, amikor önök kormányon voltak. 2010 óta a magyar állam vagyona 6000 milliárd forint értékben növekedett. 2010-ben 11 000 milliárd forint értékű volt a magyar állam vagyona, és 2018-ban 17 500 milliárd forint értékű a magyar állam vagyona. Úgyhogy a magyar állam vagyonáért pont önök, legyenek szívesek, ne aggodalmaskodjanak. Ezért mi dolgoztunk az elmúlt tíz évben is, hogy ne legyen elherdálva ez a vagyon.
A „lelki erőmű” kifejezés: bocsánatot kérek, ha önöknek rengeteg érzékenysége van a mi durva felszólalásainkkal szemben, akkor minekünk is hadd legyen már egy kis lelki érzékenységünk! Ha ennyire félreérti ön az én szavaimat, amikor egy egyházi intézményről vagy az intézményrendszer lelkierőmű-jellegéről beszélek egy fél mondat erejéig, és ilyen cinikus megjegyzéseket tesz, akkor egész egyszerűen nem tudom, miről beszélünk, akkor teljesen más pályán vagyunk, teljesen másról beszélünk, teljesen mást értünk a szavak alatt, teljesen mást értünk a szavak mögött lévő valóságos, hús-vér emberi életekről. Totál mást! (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť