UNGÁR PÉTER

Full text search

UNGÁR PÉTER
UNGÁR PÉTER (LMP): Köszönöm. Én nem szeretnék a kereszténydemokrata képviselőtársam elmondott, szivárvánnyal kapcsolatos dolgaira reagálni, már csak… (Dr. Keresztes László Lóránt: Fideszes volt!) Az a fideszes volt? Néha ezt nehéz tudni, elnézést kérek. Ez tényleg egy őszinte hiba. (Szászfalvi László: Illő lenne a munkahelyen tájékozódni!) Igen. Ugyanis ezt most én nagyvonalúan elengedem.
(18.20)
Csupán annyit jeleztem - és ezt a mondatot még szerintem fontos elmondani a jegyzőkönyv kedvéért -, hogy ugyanilyen misztikum tud lenni egy államilag fenntartott intézményben. Ennyit mondtam. Ugyanolyan hatalmas küldetéstudat egy állami intézményben, mondjuk, egy állami idősgondozási intézményben segédápolóként dolgozni, mint akár egy egyháziban. Ennyi volt csupán, amit akartam mondani. Tehát azt a kultúrharcos és szerintem ehhez a vitának egy részéhez legalábbis méltatlan hozzászólást, amit amúgy egy olyan előző vitából vett, amihez én nem szóltam hozzá, szerintem ez ki tudná egyensúlyozni. Tehát arra kérem - akkor én ezt nagyvonalúan elengedtem -, hogy akkor ön pedig ne itt folytasson egy olyan klerikális-antiklerikális vitát, amit én önmagam egyáltalán nem mondtam. Köszönöm. (Taps az LMP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť