TÓTH CSABA

Full text search

TÓTH CSABA
TÓTH CSABA (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Azt reméltem, hogy valami reménykeltő biztatót is fog mondani, de ha önnek kellene mindennap használni ezt a vasútállomást, akkor valószínűleg ön sem fogadta volna el ezt a választ. Ez a válasz nem nyugtatja meg a nehezen mozgó idős embereket, a mozgáskorlátozott embereket, de még a babakocsis kismamákat sem. Egy biztos abban, amit elmondott, hogy belátható időn belül ez az akadálymentesítés nem fog megtörténni, hiszen konkrét időpontot nem tudott és nem is akart mondani.
És amiért ezt a választ biztos, hogy nem fogom elfogadni, az az, hogy a vakok és gyengénlátók részére lerakott taktilis burkolatjelek, amik arra szolgálnak, hogy kivezessék ezeket az embereket, nem a kijárathoz vezetik - figyeljen, államtitkár úr, nem a kijárathoz vezetik - az embereket, hanem vissza a vágányokhoz. Csoda, hogy eddig valami tragédia nem történt ezen az állomáson, úgyhogy nagyon remélem, hogy ezzel önök sem értenek egyet, és nem fogadják el a választ.
Köszönöm szépen. Én biztos, hogy nem fogadom el. (Taps az ellenzék soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť