BODÓ SÁNDOR

Full text search

BODÓ SÁNDOR
BODÓ SÁNDOR innovációs és technológiai minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselő asszony, én nem szoktam elfutni a válaszok elől, meg ha jönnek, jöjjenek is tulajdonképpen. Akinek tudunk, segítünk. Egész konkrétan azt tudom mondani ebben a helyzetben, hogy a veszélyhelyzetet követően a veszélyhelyzetből való kilábalásnak több módja van. Egyrészt vannak az állami foglalkoztatásba bekapcsolható személyek. Ön ezt olykor egy kézlegyintéssel elintézte, pedig higgye el, hogy az állami vállalatoknál, bizony, nagyon nagy igény van arra, hogy munkavállalók jelentkezzenek. Aztán volt nyilván arra is lehetőség, hogy a cégek, akiket támogatni tudunk munkahelyteremtő támogatással, foglalkoztassanak.
Azt hiszem, az igencsak végső eset, és ebben egyetértünk, hogy valaki a közfogiba térjen vissza azok után, ha már dolgozott a versenyszférában. Tehát azt mondani, hogy nem foglalkozunk ezekkel az emberekkel, azt gondolom, valótlan dolog. Tesszük a dolgunkat, nyilván az ország gazdasági helyzetének, lehetőségeinek függvényében. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť