DR. GURMAI ZITA

Full text search

DR. GURMAI ZITA
DR. GURMAI ZITA (MSZP): Nem nyugtatott meg a válasza, mert nem sok konkrétumot hallottam. Az önök kormánya folyton arra hivatkozik, hogy mennyire családbarát. Ön szerint családbarát dolog 150 ezer családot egzisztenciálisan kiszolgáltatottságban tartani? Családbarát cselekedet mintegy 65 ezer nőt, édesanyát megalázó létbizonytalanságra ítélni? Családbarát kormány az, amely engedi, hogy a kölcsönzött dolgozóknak visszatarthassák a bérét, vagy bármikor, egyik napról a másikra kirúghassák őket?
Írásbeli kérdésemre azt válaszolták - idézem -: „Aki a járvány okozta válság miatt elveszítette a munkáját, az legkésőbb három hónap elteltével újra munkát fog kapni.” Vegyék ezt jegyzőkönyvbe, számon fogjuk kérni! Mindenkit, aki három hónap után sem kap munkát, akkor önhöz fogjuk küldeni. Azt javaslom, államtitkár úr, tegyen mégiscsak lépéseket ennek a helyzetnek a megváltoztatására, vagy mondja meg nyíltan, hogy magukat cseppet sem érdekli a magyar családok sorsa. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť