KORÓZS LAJOS

Full text search

KORÓZS LAJOS
KORÓZS LAJOS (MSZP): Államtitkár Úr! Arról nem beszélt (Dr. Zsigmond Barna Pál: Kérjen bocsánatot!), hogy miért nem kapnak a szociális ágazatban dolgozók anyagi elismerést. Én azt kérdeztem, hogy van-e kompetenciája. Én úgy gondolom, hogy van a miniszternek, hiszen egy csomó állami fenntartású szociális intézményről van szó, miközben ő azt állította, hogy ezek az intézmények önkormányzati, egyházi és civil szervezeti fenntartású intézmények, és neki nincs ráhatása arra, hogy milyen anyagi elismerésben részesülhetnek. Igenis van ráhatása, igenis van döntési kompetenciája, és ahogy említettem, például a tartós bentlakásos intézményeknél 28 ezer embert látnak el, és több mint 7 ezren dolgoznak ott.
Egyébiránt megjegyzem - nem kívántam ezzel a témával itt foglalkozni, amit ön felhozott -, ez a hölgy soha nem állította, hogy az Országos Mentőszolgálatnál, tehát állami intézménynél dolgozott volna. Soha nem állította! Köszönöm szépen. Várom a viszonválaszt.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť