SCHANDA TAMÁS JÁNOS

Full text search

SCHANDA TAMÁS JÁNOS
SCHANDA TAMÁS JÁNOS innovációs és technológiai minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A mi gondolkodásunk középpontjában a munka és a munkahelyek állnak. Ezért is idéztem önnek a cég vezetőjét - aki, ha jól értem, akkor ön szerint hazudik a magyar sajtónak és a dunaújvárosi embereknek, érdekes hozzáállás ez a körzet képviselőjétől, de fogadjuk ezt a tényt el -, aki elmondja, hogy igénybe szeretnék venni a kormány által biztosított bértámogatás lehetőségét.
Ezen bértámogatás lehetősége minden vállalkozás számára rendelkezésre áll, aki benyújtja az ehhez szükséges iratokat. Ezeket az iratokat várjuk, és természetesen az az érdekünk, hogy ezen munkahelyek megőrzése érdekében a szükséges támogatást biztosítsuk. De, képviselő úr, nálunk nem szokás be nem adott iratok alapján előzetesen döntési kötelezettséget vállalni. A Jobbikban lehet, hogy van ilyen, nálunk nincsen.
Tehát az a kérésem, tisztelt képviselő úr, hogy először arról beszéljen, hogy Dunaújváros mit tesz azért, hogy a Vasmű dolgozói a lehető legjobban járjanak. Várjuk öntől is a választ. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť