MOLNÁR GYULA,

Full text search

MOLNÁR GYULA,
MOLNÁR GYULA, az MSZP képviselőcsoportja részéről: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Ha jól látom, utolsóelőtti vagyok, Keresztes képviselő úr is fog szólni. Az a megtiszteltetés ért a frakcióm részéről, hogy végigülhettem ezt a rendkívül színvonalas négy és fél, ötórás vitát, és nagyon erős kényszer volt bennem, hogy beszálljak magam is önkormányzati emberként, de visszafogtam magam. És itt most kiteljesedhetek ennél a tökéletes törvényjavaslatnál, amit a kormány ebben a rendkívül kritikus időszakban benyújtott a parlament elé. De magam is azzal a mérhetetlen bölcsességgel szeretnék ehhez hozzáállni, hogy annyi jó gondolat hangzott itt el az előző időszakban az előttem szólók részéről, hogy magam nem kívánom ezeket hosszasabban szaporítani.
Két dologról nem beszéltek itt képviselőtársaim. Szeretném hozzátenni, hogy rendkívül fontosnak tartom azt, hogy a 2016-ban elfogadott 798-as uniós irányelv szerint ez tökéletesen megfelel mindennek, és amennyire látjuk, értelmezzük, ezek több technikai és több fordítási típusú hibát próbálnak meg korrigálni.
Tehát a magunk részéről azzal szeretnénk a mai békés és áldott hangulathoz hozzájárulni az elmúlt ötórás, rendkívül éles vitához képest, hogy azt szeretném bejelenteni, és ezzel nyilván nagy meglepetést fogok okozni, hogy a szocialista frakció is támogatni fogja a végszavazásnál ezt a törvényt. Köszönöm szépen. (Taps az LMP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť