DR. VADAI ÁGNES

Full text search

DR. VADAI ÁGNES
DR. VADAI ÁGNES (DK): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Hogy Kontrát államtitkár úr ne érezze magát olyan egyedül és elveszetten ebben a honvédelmi vitában, engedje meg, hogy megbízhatósági vizsgálat kapcsán a figyelmébe ajánljak önnek egy személyt, akit akár nemzetbiztonsági ellenőrzés alá is lehetne vetni. Maróth Gáspárnak hívják, és ő a magyar kormány fegyverneppere. Azt gondolom, ő az, aki azokért a dolgokért, amelyeket most Simon Miklós képviselő megpróbált a fejemre olvasni, felelős.
Nem tudom, hogy Törökországból mit vásárolt. Azt tudjuk, hogy egészségügyi eszközöket már bevásárolt korábban. Én javasolnám, hogy például akár megbízhatósági vizsgálat, akár nemzetbiztonsági ellenőrzés tekintetében Maróth Gáspár ellenőrzését ejtsék meg. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť