DR. VARGA-DAMM ANDREA

Full text search

DR. VARGA-DAMM ANDREA
DR. VARGA-DAMM ANDREA (Jobbik): Államtitkár úr nem válaszolt a kérdésemre, és újra felolvasom önnek, mert ezek szerint államtitkárként, jogászként még mindig nem értelmezi az Alaptörvény 53. cikkét. Meg lehet hosszabbítani a veszélyhelyzetet akár korlátlan ideig is az Országgyűlés felhatalmazása alapján, önök viszont nem ezt kérik a beterjesztett javaslatban. Nem ezt kérik, egy új törvényt írnak. Országgyűlési határozatot lehetett volna erről hozni. És egyébként szégyellje magát a kormány, hogy az utolsó pillanatokban nyújtotta be ezt a javaslatkérést, ezért használja fel a négyötödös igényt az ellenzék lejáratására, holott ha időben benyújtják, akkor időben megtárgyaljuk, nem azt a törvényt, amit önök ide beterjesztettek, hanem az országgyűlési határozatot.
Azt nem értem, államtitkár úr, hogy miért nem mondanak a társadalomnak igazat. Miért nem vallja be, hogy nem a saját maguk által készített Alaptörvény rendelkezéseit követik, hanem azt teljes mértékben negligálva, egy új jogi helyzetet teremtve, azért, hogy az ellenzéket megpróbálják lejáratni a társadalom előtt. Ön pontosan tudja, hogy nem mond igazat!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť