UNGÁR PÉTER

Full text search

UNGÁR PÉTER
UNGÁR PÉTER (LMP): Köszönöm szépen a választ, különösen a nappali intézményekkel kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan válasz, ami meg fog nyugtatni sok mindenkit, aki eddig félt attól, hogy létbizonytalanságban kell élnie.
Arra még, kérem, válaszoljon röviden, hogy ugye, olyan nem fordulhat elő, mert kaptunk ilyen visszajelzést, és nem akarunk rémhírt gerjeszteni, ezért kérdés formájában teszem fel, hogy valakit otthoni karanténba köteleznek orvosilag azért, mert mondjuk, fertőzött személlyel egy idősotthonban kontaktusba került, és utána az otthoni karanténban eltöltött ideje a szabadságból vagy a táppénzből jön le. Ugye, ilyen nem fordulhat elő? Remélem, érti, államtitkár úr, hogy ez miért lenne ebben a helyzetben rettenetesen vérlázító.
(18.40)
Nem kaptunk konkrét választ arra, hogy ilyen esetben mi a pontos eljárás; sem a szakszervezet nem kapott választ, sem maga a megyei vezető, aki ezt kifogásolta. Úgyhogy, ha ebben az esetben még meg tudna nyugtatni és meg tudná nyugtatni a szociális dolgozókat, az szerintem nagyon fontos lenne. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť