BÖRÖCZ LÁSZLÓ

Full text search

BÖRÖCZ LÁSZLÓ
BÖRÖCZ LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Én a baloldali képviselőtársaim helyében most csendben maradnék, mert azért van egy gyönyörű sztori, amit önök itt műveltek 2002 és 2010 között, ráadásul az a Gyurcsány Ferenc művelte, aki az önök vezére a mai napig (Dr. Szakács László közbeszól.), az önök főnöke, és gondoljanak csak bele, önök eladták az MTV székházát úgy - tehát Karácsony Gergő előtt egyébként jó példa van, meg értem én, hogy mit susmusolnak, eladták az MTV székházát úgy - 4,5 milliárd forintért, hogy utána ugyanattól a cégtől bérbe vették évi 2 milliárd forintért. Mi ez, hogyha nem nettó lopás, képviselő úr? Majd utána a Bojár utcai telket… (Dr. Szakács László közbeszól.) - a Bojár utcai telket eladták 2006-ban annak a cégnek, amellyel megépíttették az MTV-székház új épületét, azt is horror drágán. Önök… (Mesterházy Attila közbeszól.)
Persze megértem, hogy Karácsony Gergelyék előtt vannak kiváló példák, és lehet, hogy ebből merítették most ők is ezt az ötletet. (Mesterházy Attila közbeszól. - Az elnök csenget.) Hát, rajta!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť