SOLTÉSZ MIKLÓS,

Full text search

SOLTÉSZ MIKLÓS,
SOLTÉSZ MIKLÓS, a Miniszterelnökség államtitkára: Tisztelt Képviselő Úr! Valóban, miközben loptak és eladtak mindent, és lopnak és eladnak mindent, amellett pedig rossz gazdái a városnak, rossz gazdái az országnak, túl azon, hogy 2010 előtt eladósították. Mondjuk, most ugyanezt csinálják a fővárossal, és aki ma a fővárosban körülnéz, aki ma közlekedni akar, az látja, hogy mekkora káoszt okoznak, mekkora mocskot és szennyet hagynak maguk után.
Ez a legnagyobb baj, hogy miközben ők kiabálnak farkast, ők kiáltanak farkast (Dr. Szakács László közbeszól.), a legnagyobb csalással - a legnagyobb csalással! - kerültek hatalomra, a legnagyobb hazugsággal tartotta meg Gyurcsány Ferenc a hatalmát, és a legnagyobb csalással akarnak most is visszajönni a hatalomba. A fővárosban ugyan sikerült, de a fővárosiak nagy része most már látja, látják, hogy mi történik a fővárosban, az utcákon, a közvagyonnal, és azt is, hogy mennyire tehetetlen az egész városvezetés egyébként Gyurcsány Ferenc vezetésével. Köszönöm szépen a kérdését.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť