DR. ORBÁN BALÁZS,

Full text search

DR. ORBÁN BALÁZS,
DR. ORBÁN BALÁZS, a Miniszterelnökség államtitkára: Képviselő úr, ne szórakozzunk már egymással! Azzal az időszakkal összehasonlítva, amikor ön kormányzati pozíciót viselt, jelen pillanatban 915 milliárd forinttal többet költünk az egészségügyre. (Dr. Rétvári Bence: Így van! Nem kevesebbet, többet!) És akkor az előző válság alatt, ami ráadásul nem is pandémia, hanem gazdasági természetű válság volt, önök fizetőssé tették az egészségügyet, megszüntettek ágyakat, és elüldöztek orvosokat és egészségügyi dolgozókat. (Dr. Hoppál Péter: Így van!) Most pedig soha nem látott mértékű béremelést kap a szektor. Miről beszélünk, képviselő úr?
És az a helyzet, hogy amíg önök olyan parlamenti határozatokat nyújtanak be és támogatnak - ott van az ön aláírása is -, amely a bevizsgált és biztonságosnak minősített vakcinák ellen lázít (Sebián-Petrovszki László: 25 ezer ember!), addig ön hogy gondolja, hogy támogatja a védekezést? Addig ön egész egyszerűen oltásellenes! Amíg a háziorvos, az a DK-s politikus a párt tagja lehet, aki szerint a betegség jobb, mint egyes vakcinák, addig miről beszélünk, képviselő úr? (Sebián-Petrovszki László: Nem ezt mondta!) Szó szerint ez hangzott el! (Dr. Rétvári Bence: Ezt mondta!)
Ne haragudjon már, nem tudok visszafogottabban fogalmazni! (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Kérjenek bocsánatot, ne tőlünk, a magyar emberektől! Köszönöm szépen. (Dr. Hoppál Péter: Úgy van!- Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť